Get your own Digital Clock

Wednesday, August 15, 2012

hey awak.! ye awak laa..! =)

Hey awak.!
ye awak laaa..!
awak laa yang kite cakap.!
Awak laa yang selalu sangat buad kite happy tue.!
Awak selalu buad saye rase ade orang yang appreciate dengan ape yang saye buad .!
Awak jage saye sebaek mungkin.!
saye ta pernah jumpe manusie macam awak nie..
ta penah2 jemu datang tengok saye...
Tapi awak laen..!
awak memang jage saye daripada kite berkawan dulu agy..
semua yang awak pernah buad mase kite berkawan dulu masih ade sampai sekarang..
tak pernah ade yang kurang cket pon tapi semakin lebih yang saye dapat..
Saye ta penah harapkan macam2 pon dari awak..
setiap ape skali pon yang saye bagi kat awak ta penah saye mntak awak balas balek pon awak..
sume yang saye buad dgn bagi kat awak ikhlas..
Lagi pun saye sayang sangat kat awak sampaikan saye takot sngt na hlang awak..
Dalam banyak2 bnde yang kite akan lalui sesame ..
saye paling takot bile kite da habes belajar nanty.!
mase tue awk tade dekat dgn saye..
Bile saye saket sape yang na jage saye agy.?
bile saye rindu sape yang saye na tengok.?
bile saye sedeh sape yang na teman kan saye.?
bile saye down,sape yang na bg semangat dekat saye.?
bile saye nanges,sape na kesat air mate saye.?
ble ade org buli saye,sape yang na protect saye.?
JAdi saye rase ,banyak bnde da sye kne belajar buad sndri..
Bile awak da ade atas kapal nanti awak jangan lupe saye eyh..!
Setiap ape bnde sekali pun yang saye buad dgn awk,sume tue ade dlm kepale saye..
saye ta kan penah lupe kan awk..
Awk sndri tahu, da bape lame sngt saye tggu awak.! 
saye an cakap saye suke dekat awak saye malu mase tue.!
Tapi sekarang awak yang saye na ,saye da dapat da.!
=))
Kalau suroh saye dudok sembang dgn awk hari2 non stop pun saye ta kan penah bosan..
sebab awak terlampau comel untuk saye.!
AWak tahu.? setiap kate2 awak sume tue jadi bedtime msg utk saye.! =)
sbb tue kite suke ble awak msg panjang2 wishing nanaite kat kite.!
Dulu mngkin saye melayan layan kan jea klw org ajak sembang2,tapi ble da ade awk sye jadi mlas na melayan bnde2 laen..
sebab saye nampak awk sorg jea..
saye ta nampak org laen da.!
Saye harap dgn berdoa selalu supaye awk lah orang yang di tetap kan utk saye..
sebab saye tahu awak boleh jage sye same macam abah mama saye jage..!
Saye tahu awak na naek keje kapal sebab awak ta na mase depan keluarga awk nnty ta terjamin.!!
kite redha dan kite terime setiap ape pun yang awak na buad..
kite akan sentiasa support awak dari belakang.!
ape2 pun awak tetap yang paling HEBAT untuk saye.!!!!!!!!!!!!!  
=))
saye sedeh ble tengok org buad awk down.!
saye sedeh ble tgk awak pening2 dgn stress..!
saye kalau boleh na tgk muke awk senyum dgn hepy2 jea spanjang mase.!
awak untok saye.!
saye takkan lepas kan awk dekat orang laen.!
SAye SAYANG awakkk.!!!!!
saye rinduuu sesangat dekat awak.! =')

No comments:

Post a Comment